Plåttak Lund

Lomma Tak – plåttak Lund

Din kompletta papp- och plåtleverantör

Med över 40 års yrkeserfarenhet av branschen har vi på Lomma Tak samlat på oss expertis och kunskap som våra kunder får ta del av när de väljer oss. Vi är ett tryggt val av företag och vi vänder oss bland annat till alla i Lund med intresse för plåttak.

Vilka vi är

Lomma Tak består av ett 20 tal medarbetare som i flera år levererat förstklassiga resultat inom branschen. Vi är otroligt stolta över den moral som finns och över det arbete vi dagligen utför.

Vad vi gör

Våra erfarna medarbetare erbjuder det mesta inom plåtslageri. När det kommer till tak besitter vi stor kompetens inom bandtäckning, papptak och plåttak och vi erbjuder vår hjälp bland annat i Lund. Läs mer om vårt företag här.

VÅRA TJÄNSTER

Plåtslageri

Vi utför alla olika typer av plåtslageriarbeten. I vår verkstad finns möjligheten att få ett plåtarbete som går helt enligt kundens önskemål och krav. Oavsett om det gäller byggnadsplåt för tak eller för fasad så kan vi stå till tjänst.

Bandtäckning

Bandtäckning är en flexibel och snygg lösning för många hus. Dess egenskaper ger ett bra skydd och en designmöjligheterna är många. Bandtäckning ger huset ett mordernt utseende och går att få i flera olika färger.

Papptak

Papptak är ett utmärkt val vid plattare tak. Det är en lösning som är mångsidig och kostnadseffektiv jämfört med andra taklösningar. Vi är en helhetsleverantör gällande papptak, hos oss får du alltid kvalitet genom hela processen!

Lomma Tak

Box 23, 23421 Lomma
040 - 41 60 10
Plåttak Lund